ابناء مصر
اهلا بك مع ابناء مصر ويشرفنا انضمامك الينا

ابناء مصر

ابناء النيل
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» افاقه الاهلي
الأحد نوفمبر 02, 2014 4:35 pm من طرف Admin

» الرئيس الموريتانى لا تراجع عن حل جماعة الإخوان فى البلاد
الثلاثاء أبريل 08, 2014 8:22 pm من طرف darshonline

» اغرب معلومات ممكن تسمعها عن جسم الانسان
الثلاثاء أبريل 08, 2014 8:13 pm من طرف darshonline

» برنامج KMPLAYER الخرافي
الإثنين أبريل 07, 2014 6:54 pm من طرف darshonline

» تطبيق الحد الأقصى للأجور
الإثنين أبريل 07, 2014 6:27 pm من طرف darshonline

» حمل القرآن الكريم كاملا بصوت من تحب من القراء
الإثنين أبريل 07, 2014 5:47 pm من طرف darshonline

» القرآن الكريم اون لاين
الإثنين أبريل 07, 2014 5:39 pm من طرف darshonline

» الرقية الشرعية كاملة
الثلاثاء أكتوبر 22, 2013 5:16 am من طرف darshonline

» طلب عاجل لتحميل رسائل جامعية تتعلق بالمصدر المؤول في القرآن الكريم
الإثنين يناير 07, 2013 9:52 am من طرف بن جهلان

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 15 بتاريخ الإثنين يوليو 16, 2012 10:22 am
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
darshonline
 
حسن الالفي
 
Admin
 
امةالرحمن
 
مهند الحق
 
barakota
 
mohamed elhanafy
 
khaled1285
 
احمد
 
بن جهلان
 
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني

شاطر | 
 

 شكشوكة اسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
حسن الالفي
مدير المنتدي
avatar

عدد المساهمات : 153
تاريخ التسجيل : 10/10/2010

مُساهمةموضوع: شكشوكة اسكندرانى   الجمعة ديسمبر 17, 2010 7:53 pm

بنات انا جايبلكم انهاردة طريقة الشكشوكة الاسكندرانى



نبدا بالمقادير

بيض حسب الكمية اللى محتجاها

عصير طماطم

بصل مبشور

بقدونس مفروم

ملح وفلفل اسود

حمص طبخ

شوية زيت

ندخل بقة على الطريقة :

الاول نشوح البصلة فى الزيت لحد ما يبقى لونها دهبى

وبعدين نضيف عليها عصير الطماطم

وبعدين نضيف عليهم الحمص الطبخ

ونضيف الملح والفلفل

ونصيبهم لحد ما تتسبك الطماطم ويستوى الحمص

وبعدين نضيف البقدونس

وبعدين نجيب البيض ونكسرة واحدة واحدة جنب بعضة بدون تقليب

مينفعش يتقلب عشان لو اتقلب هيبقى اومليت مش شكشوكة ههههههههههه

وبعدين نسيبه حوالى عشر دقايق لحد ما البيض يستوى

هتلاقى البيض الواحدة بوحدتها كانة مسلوق

ودوقى وقوليلى رايك اية وبالهنا والشفا

_________________


اذا احببت شخص فدعه حرا طليقا فإن عاد اليك فهو ملكك  وان لم يعد فهو لم يكن لك من البدايه


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شكشوكة اسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابناء مصر  :: جديد الاكلات-
انتقل الى: