ابناء مصر
اهلا بك مع ابناء مصر ويشرفنا انضمامك الينا

ابناء مصر

ابناء النيل
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
المواضيع الأخيرة
» افاقه الاهلي
الأحد نوفمبر 02, 2014 4:35 pm من طرف Admin

» الرئيس الموريتانى لا تراجع عن حل جماعة الإخوان فى البلاد
الثلاثاء أبريل 08, 2014 8:22 pm من طرف darshonline

» اغرب معلومات ممكن تسمعها عن جسم الانسان
الثلاثاء أبريل 08, 2014 8:13 pm من طرف darshonline

» برنامج KMPLAYER الخرافي
الإثنين أبريل 07, 2014 6:54 pm من طرف darshonline

» تطبيق الحد الأقصى للأجور
الإثنين أبريل 07, 2014 6:27 pm من طرف darshonline

» حمل القرآن الكريم كاملا بصوت من تحب من القراء
الإثنين أبريل 07, 2014 5:47 pm من طرف darshonline

» القرآن الكريم اون لاين
الإثنين أبريل 07, 2014 5:39 pm من طرف darshonline

» الرقية الشرعية كاملة
الثلاثاء أكتوبر 22, 2013 5:16 am من طرف darshonline

» طلب عاجل لتحميل رسائل جامعية تتعلق بالمصدر المؤول في القرآن الكريم
الإثنين يناير 07, 2013 9:52 am من طرف بن جهلان

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 15 بتاريخ الإثنين يوليو 16, 2012 10:22 am
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
darshonline
 
حسن الالفي
 
Admin
 
امةالرحمن
 
مهند الحق
 
barakota
 
mohamed elhanafy
 
khaled1285
 
احمد
 
بن جهلان
 
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني

شاطر | 
 

 تارت البسكويت

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امةالرحمن



عدد المساهمات : 51
تاريخ التسجيل : 15/10/2010

مُساهمةموضوع: تارت البسكويت   الأربعاء أكتوبر 20, 2010 1:08 pm

المقادير

علبة كريم كارامل
4باكو بسكوت سادة بسكوت شاى اى نوع تحبية
2كيس كريم شانتية دريم
لبن
كاكاو
كوب ماء


الطريقة

اول حاجةتدوبى معلقتين سكر كبار فى اللبن وعلى النار عدل لحد ما يغلى وتحطى العلبتين كريم كراميل تفضلى تقلبى لحد ما يتقل ..كلنا طبعا عارفين طريقة اعداد الكريم كراميل لما يتقل كدة اطفى علية
ثانيا تكونى مجهزة الطبق المسطح اللى هتعملى فية التارت دة ويفضل يكون بايركس
تاخدة معلقة كريم كراميل وتفريدها علىالصينية البايركس دى
تكونى عاملةكوب ماء+2معلقة كاكاو فى طبق او اى حاجة غويطة شوية وتقلبيهم كويس وتنزلى فيها البسكوت واحدة واحدة متخليهوش يبوش فى الكاكاو مجرد يتبل وبعدين ابدئى رصية بانتظام

وبعدين تاخدى الطبقة التانية كريم كراميل

وكمان طبقة بسكوت

نيجى بقة مع اخر طبقة
ونحط الكريم شانتية
وطريقة اعداد الكريم شانتية زى ما مكتوب علية
لبن مثلج يعنى بارد اوى+2باكو كريم شانتى
وعلى الخلاط على طول
هتطلعلك كريمة حلوة وناعمة
على فكرة متنسيش تحلى اللبن بسكر بسيط
وممكن تستبدلى اللبن بماء بارد جدا ودة مكتوب على العبوة من برة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
تارت البسكويت
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابناء مصر  :: جديد الاكلات-
انتقل الى: